Indeklima
Industriudsugning er vigtigt for dine medarbejderes helbred

Industriudsugning er vigtigt for dine medarbejderes helbred

Der findes mange forskellige typer af virksomheder i Danmark. Nogle virksomheder kan klare alt deres arbejde på kontoret og andre kan måske klare det i en lastbil eller et andet køretøj. Der er dog også dem, som kræver en eller anden form for værksted eller en produktions-hal, fordi der skal laves eller bearbejdes nogle produkter, som senere skal ud til kunden. Her er der nogle lidt andre ting, som man skal tænke på, hvis man gerne vil sørge for, at det er et godt sted at arbejde. En af de ting, som er meget vigtige at have, når man taler store produktionshaller og en masse industri er, at udsugning er nøglen til, at det ikke bliver skrækkelig at opholde sig i lokalet. Der er mange steder, hvor man kun har det lovpligtige og det er da også godt, men det kan faktisk gøre en enorm forskel, at man investerer i et ordentligt anlæg, så man virkelig kan få lavet noget udsugning.

Indeklima gør en forskel for medarbejdere

Når man arbejder et sted – specielt på en fabrik – så er det vilkår man arbejder under ret vigtige for, om man synes det er et godt sted at arbejde. Det gør også en stor forskel i forhold til, om man er effektiv og produktion, når man møder ind på arbejdet om morgenen. Det gør altså en stor forskel hvordan indeklimaet er. Her kan en god udsugning virkelig sørge for, at medarbejderne har det godt i løbet af dagen og vigtigst af alt, at de ikke tager skade af forskellige skadelige dampe eller støvpartikler, som flyver rundt på fabrikken. Det kan nemlig lede til, at man får en masse sygedage fra medarbejderne og i sidste ende, at de bliver alvorligt syge – kun fordi de har arbejdet på din arbejdsplads. Det er bestemt ikke noget man ønsker og viser altså, at indeklima og udsugning virkelig gør en forskel for de medarbejdere, som er på en arbejdsplads.

Det er ikke dyrt i det store billede

De fleste virksomheder gør ikke mere ud af udsugning, end det er et krav ifølge loven, fordi det er dyrt. Det betyder, at de bare installerer det lovpligtige og håber det er godt nok. Her skal man i stedet vælge at lytte til medarbejdere, da det hurtigt kan blive rigtig dyrt med f.eks. sygemeldinger og andre helbredsproblemer, fordi udsugning ikke er god nok. Derfor kan det faktisk i mange tilfælde godt svare sig at investere i en dyrere udsugning, da det simpelthen gør medarbejdere mere produktive og gladere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.