Industri
Coloplast

Coloplast

Coloplast er en stor danskejet virksomhed, som har omkring 10.000 ansatte i hele verden. Hovedsædet ligger trygt i Humlebæk, men Coloplast opererer globalt med aktiviteter i over 50 lande.  Det blev startet i slutningen af 50´erne af sygeplejersken Elise Sørensen, som ville hjælpe sin søster med en bedre hverdag efter stomioperation. Hun opfandt en løsning, der også kunne hjælpe mange andre mennesker med samme problem. Aage Louis-Hansen og Dansk Plastic Emballage kunne se idéen og det blev den spæde start på Coloplast, som siden har vokset sig meget større til store glæde for forbrugere verden over. For i dag så sælger og markedsfører Coloplast sygeplejeprodukter, og er især koncentreret indenfor områderne stomi, kontinens og urologi og desuden hudpleje og behandling af sår.

Forbrugerens ønsker

I over 60 år har Coloplast arbejdet tæt sammen med forbrugerne af deres artikler. For den eneste rigtige vej frem er at snakke med dem, som bruger produkterne, fordi de  ved hvad afhjælper lindrer bedst. Derfor er det naturligt at de er med i udviklingen af nye tiltag, som gøre hverdagen for dem lettere. Coloplast samarbejder desuden med uddannet og professionelt sygepersonale, som arbejder med produkterne til hverdag, så de også kan være med i udviklingen og fornyelsen. På det måde kan alle aktører være med i designet og idéen, så det kan have størst mulig gavn. Det har altid været i fokus hos Coloplast, at give forbrugerne den bedste rådgivning og vejledning i forløbet.

Til gavn i hele verden

Coloplast udvikler produkter til at hjælpe en lang række forskellige patienters specielle behov og for at gøre deres hverdag lettere. I dag bliver der produceret mange andre udover stomiposen, såsom katetre og bandager til brug på hospitaler og skadestuer. Det er især i Europa, at Coloplast har succes, men også det nordamerikanske marked er stærkt voksende. Produktionen foregår da heller ikke kun i Danmark, men også i Kina, USA og Frankrig, da patienter på hele kloden efterspørger Coloplasts mange produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.