Økonomi
Bogføring og tillid

Bogføring og tillid

Hvis man er en virksomhed, hvad enten det er en stor eller lille, er det muligt at finde bogholdere på flere måder. En bogholder er en person, som fører regnskab for virksomheder. En af måderne er på internettet, hvor mange bogholderier har hjemmesider. På disse hjemmesider er det muligt at se hvad de forskellige bogholdere tilbyder.

TB Support

Som sagt er der flere forskellige bogholdere rundt om i Danmark. På hjemmesiden tbsupport.dk kan man kontakte et bogføringsfirma, som tilbyder enkelt og struktureret bogføring til tiden. Hvis man ønsker at outsource sin bogføring, hvilket vil sige at få opgjort regnskab hos en anden virksomhed, kan man henvende sig til TB Support. TB Support tilbyder det samarbejde man har brug for og opfyldning af de behov man har som virksomhed.
Virksomheden tilbyder flere forskellige ydelser, herunder bogholderiydelser som kreditor styring, momsopgørelse og indberetning, lønsumsafgift og indberetning, bankafstemning, rykkerprocedure, fakturering, betaling af kreditorer og projektstyring. De tilbyder lønberegningsydelser, herunder lønberegning og indberetning i flere forskellige lønsystemer, refusion, lønindberetning til lønbureauet, afstemning af arbejdsmarkedsbidrag og feriepenge.
Udover dette tilbyder TB Support også at have samarbejde med virksomhedens revisor som eksempelvis at udarbejde årsregnskaber i samarbejde med revisoren, gennemgå og afstemme konti og klargøring til revisor. Der tilbydes også andre ydelser som gennemgang af arbejdsgange i administrationen, eksempelvis med forslag til hvordan der kan optimeres og forbedres og opsætning af standardskabeloner til arbejdssedler, tilbudsskrivninger eller rapporter.
tbsupport.dk lægger vægt på samarbejde, fleksibilitet og tryghed, og de har en mission om at gøre bogholderi og administration enkelt og struktureret for deres kunder. De har mange års erfaring inden for flere forskellige brancher, og det er vigtigt for dem at finde den rigtige løsning til hver enkel kunde.

Folkene bag TB Support

TB Support består af direktør og bogholder Tina Bruun og bogholder Christina Kjeldsen. Virksomheden blev etableret i år 2010, hvor Tina Bruun startede som direktør. Tina Bruun er 40 år gammel, og er indehaver af tbsupport.dk. Gennem hele hendes arbejdsliv har hun beskæftiget sig med tal og kundeservice, selvom hun oprindeligt startede med at blive kontorassistent. Efterfølgende har hun læst økonomi, salg og markedsføring, og i dag er hun glad for det hun laver. Det er vigtigt for Tina Bruun at have et tæt kundesamarbejde, og hun nyder at kunne hjælpe en kunde med at få et større overblik.
Tina Bruun har en ansat, Christina Kjeldsen. Hun er 28 år gammel og har været ansat som bogholder siden år 2015. Christina Kjeldsen er uddannet økonomiassistent og hun har en passion for at arbejde med tal og især økonomistyring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.